Banners en Headers

HTML Template

Banners

Een banner is een grafische reclame-uiting op het internet. Door op een banner te klikken wordt een website geopend waar vervolgens meer informatie te vinden is zoals is aangeprezen op de banner. Banners kunnen gebruikt worden voor reclame-campagnes, partnerlinks etc. Een opvallende, in 't oog springende banner kan er voor zorgen dat een bezoeker in één klik op uw website terecht komt. Dit is dus de manier om meer mensen bekend te maken met uw website. Door gebruik te maken van de laatste software op dit gebied kunnen wij een serie banners maken die de juiste en gewenste sfeer uitstralen.
bezoek de banner portfolio >

Headers

Een header is een grafisch blok bovenaan een website. Middels een header kun je de sfeer bepalen die een website uitstraalt. De header is toch het eerste wat iemand ziet op je website. Het is een belangrijk onderdeel, waarin je kunt laten zie wie je bent, wat je doet en hoe je in het leven staat. Speciaal voor eigenaren van een webwinkel van mijnwebwinkel.nl maken wij (als vaste partner ) op maat gemaakte headers om bovenin Uw webwinkel te plaatsen. De header is een belangrijk onderdeel van Uw webwinkel, immers deze is altijd in beeld bij de bezoekers, en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van Uw webshop.
bezoek de header portfolio >Met een goed ontworpen header geeft u uw website de juiste uitstraling, en trekt u direct de aandacht van uw bezoekers.